Over ons

left arrow svg veehandel varkenshandel frans ter haar

OVER ONS

Maak kennis met Rundveehandel Frans ter Haar


Dagelijks zijn wij actief in de Rundveehandel. Samenwerken met onze leveranciers en afnemers is de basis van ons succes. Door mensen met elkaar te verbinden, vinden onze runderen de best mogelijke bestemming. Indien u onze buitendienstmedewerkers wilt leren kennen, dan kunt u verder lezen. Heeft u algemene vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Onze Missie

In ons werkgebied willen wij een aanzienlijke bijdrage leveren aan de vooruitgang van de rundveehouderij. Wij streven naar goede rendementen voor onze afnemers en leveranciers door: samenwerking, kennis, inzet, ervaring en plezier. Dat alles met respect voor mens, dier en milieu.

Geschiedenis

In 1954 is de veehandel gestart door Jan ter Haar. In de beginjaren werden alleen vleesvarkens en slachtzeugen verhandeld. Vanaf 1972 heeft Frans ter Haar de handel voortgezet en het bedrijf verder uitgebreid. Handel in biggen, nuka’s en rundvee zijn aan onze activiteiten toegevoegd. Vanaf 1-1-2019 gingen we verder als Rundveehandel Frans ter Haar en Varkenshandel ter Haar – Posthouwer.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat hoofdzakelijk uit Twente, de Achterhoek en Salland. Gebruiksrunderen importeren wij uit de ons omringende landen. Melkvee komt hoofdzakelijk uit het westen van Duitsland en vleesvee importeren wij uit België en het noorden van Frankrijk.

Maak kennis met de buitendienst van onze veehandel!

IN- EN VERKOOP RUNDVEE EN NUKA'S

Mike Silder

Mobiel: +31(0)618733138

E-Mail: mike@fransterhaar.nl

IN- EN VERKOOP RUNDVEE EN NUKA'S

Henk Homan

Mobiel: +31(0)651224626

E-mail: henk@fransterhaar.nl