Uncategorized

27

mrt

Vacature administratief medewerk(st)er

Wegens groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een:

Administratief medewerk(st)er

Managementassistent(e) / Duizendpoot / Spin in het web

40 uur per week
Wat kun je verwachten?

Als administratieve duizendpoot krijg je een heel uitdagend en breed takenpakket. Je zorgt dat alle administratieve handelingen correct en tijdig worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van de in- en verkoopfacturen en het factureren van de dierstroom. Je houdt van nature makkelijk het overzicht en bent in staat om pro-actief te anticiperen op de voortgang van administratieve processen en orderstromen. Daarnaast regel jij allerlei zaken voor het management en andere afdelingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van beurzen/open dagen, marketing (promotiemateriaal/advertenties), voorraadbeheer, archiveerwerkzaamheden en regelen van studiedagen. Samengevat ben jij de spin in het web bij ons bedrijf!
Wij bieden:

  • Een fulltime functie (40 uur)
  • Een afwisselende functie
  • Een prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden          
Wij vragen:

  • Opleidingsniveau MBO+ (administratief)
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
  • Affiniteit met automatisering, MS Office, Social Media en administratieve software
Bedrijfsprofiel

Rundveehandel Frans ter Haar en Varkenshandel Ter Haar – Posthouwer zijn belangrijke handelspartners voor rundvee- en varkensbedrijven in Nederland, Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan de continuïteit van de varkens-en rundveehouderij in ons werkgebied. Door samen te werken met onze leveranciers en afnemers streven wij naar een goed rendement voor vee- en varkenshouders middels inzet, kennis, ervaring en plezier. En dat alles met respect voor dier en milieu.
Kijk voor meer informatie op onze website.
Interesse?

Voor meer informatie of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met Richard Mensen (telefoon: 0541-729325 / e-mail: richard@terhaarposthouwer.nl).

Solliciteren kan door je CV en motivatie vóór 15 april te sturen aan: richard@terhaarposthouwer.nl.